4

Center Parcs Het Meerdal VIP Cottage

4
2

Center Parcs met bubbelbad

Ben je op zoek naar een rustgevende accommodatie in Nederland? Kies dan voor een overnachting in een van de vele Center Parcs accommodaties. Maak de sfeervolle overnachting compleet door te kiezen voor een Center Parcs huisje met bubbelbad. De stijlvolle accommodatie beschikt over alles om je van een rustgevend weekend te voorzien. Van een comfortabel bed tot ruim bubbelbad. Verwen jezelf, je partner, je vriend of vriendin met een geweldige overnachting in eigen land.

 

Wellness cottage met eigen sauna en bubbelbad
Wil je voor optimale ontspanning gaan? Kies dan voor een van de Center Parcs huisjes met een bubbelbad. Boek een overnachting in de populaire Wellness Cottage in Center Parcs. De Wellness Cottage is elegant, luxueus en heeft werkelijk alles wat je nodig hebt voor een geslaagd weekendje weg. Laat op de avond lig jij nog heerlijk te ontspannen in je eigen privé bubbelbad. De wellness badkamer beschikt daarnaast ook nog eens over een sauna met een privé terras om de hele rustgevende ervaring compleet te maken.


Vlakbij en toch even helemaal weg

Center Parcs is al meer dan 50 jaar de perfecte plek om nieuwe herinneringen te maken met je geliefde, vrienden en familie. Van het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo tot de compleet ingerichte cottages in de natuur, Center Parcs heeft voor ieder wat wils. Met een groot aanbod aan indoor- en outdoor activiteiten is Center Parcs de perfecte plek voor jong en oud. Het aanbod aan accommodaties en activiteiten staat allemaal in dienst van één belangrijke behoefte en dat is samenzijn.