4

Dormio Nieuwvliet-Bad Oase Terra Wellness

4
2

Dormio huisje met jacuzzi

Ben je klaar om je volgende vakantie naar een hoger niveau te tillen? Bij Dormio vind je dat extra beetje luxe dat je vakantie onvergetelijk maakt. De vakantiehuisjes met een jacuzzi in de tuin biedt de perfecte combinatie van comfort en verwennerij, ideaal voor zowel een romantisch uitje als een gezellige familievakantie.

 

De vakantiehuisjes met jacuzzi van Dormio zijn verspreid over verschillende prachtige locaties in Nederland zoals Limburg en Zeeland. Je kunt kiezen voor een huisje aan de kust waar je het ruisen van de zee hoort terwijl je ontspant, of misschien geniet je liever van de rust en ruimte van het platteland, waar de natuur het decor van je rustmomenten bepaalt.

 

Boeken bij Dormio betekent dat je verzekerd bent van kwaliteit en comfort. Elk wellness huisje is uitgerust met moderne voorzieningen en meubilair, waardoor je verblijf zorgeloos en comfortabel zal zijn. Daarnaast zijn alle parken voorzien van diverse faciliteiten die je verblijf nog aangenamer maken, zoals restaurants, speeltuinen en sportfaciliteiten.