5

Landal Drentse Lagune Wellnesswoning

2
4

Landal huisje met jacuzzi

Ben je toe aan een heerlijk weekendje weg waar je even aan helemaal niets hoeft te denken? Geniet van een beetje luxe dichtbij huis en kies voor een Landal huisje met jacuzzi. De perfecte manier om helemaal tot rust te komen. Geniet van een glas champagne in je eigen privé jacuzzi. Verwen jezelf, je partner, je vriend of vriendin met deze leuke verassing en geniet.

 

Ruim aanbod huisjes met bubbelbad
Wil je graag je volgende vakantie doorbrengen in een Landal huisje met een jacuzzi? Landal heeft een uitgebreid aanbod van aan een aantal accommodaties. Alle vakantiehuisjes met een bubbelbad zijn geschikt voor 2, 4, 6 of zelfs 8 personen. Zo is er altijd een perfect huisje beschikbaar voor elke samenstelling. Verras bijvoorbeeld je partner, vriend, vriendin of familie met een verblijf in een Landal huisje met jacuzzi.

 

Landal is een toonaangevende organisatie in de verhuur van stijlvolle bungalowparken. Met meer dan 100 parken in Nederland en ruim 15.000 bungalows zit er altijd een locatie bij die aan jouw wensen voldoet. Landal onderscheidt zich van andere bungalow-verhuurders door het open karakter van de parken. Rust, natuur en ruimte zijn de termen die de bungalowparken van Landal het beste omschrijven. De parken bevinden zich op allerlei verschillende locaties. Geniet van een lange wandeling in de natuur en kom thuis in een comfortabel huisje met een rustgevende jacuzzi.