4

Roompot Brouwersdam Wellness Lodge

2
6

Roompot huisje met jacuzzi

Ben je op zoek naar een luxe weekendje weg? Dan zijn de luxe bungalows van Roompot echt iets voor jou. De Roompot huisjes met jacuzzi hebben alles voor een ontspannend verblijf. Verras je partner, vrienden of familie met een heerlijke overnachting in een Roompot huisje. Een luxe jacuzzi maakt je overnachting of vakantie helemaal compleet!

 

Alles voor een ontspannend verblijf
De luxe huisjes beschikken over alles voor een aangenaam verblijf. De accommodatie heeft niet alleen een bubbelbad en sauna, maar ook een comfortabel bed en een afwasmachine maakt je verblijf helemaal compleet. Ga overdag lekker op stap. Zo kun je gaan wandelen, fietsen of shoppen en kom daarna tot rust in je eigen Roompot huisje. Het heerlijke bubbelbad is groot genoeg om een hele avond in te vertoeven. Schenk een lekker drankje in en geniet van een fijne avond.

 

Romantiek gegarandeerd
Wil je je geliefde verrassen met een romantisch weekend? Boek dan een overnachting in een van de Roompot huisjes met jacuzzi. Ga lekker uit eten of kook een lekker maaltijd in je eigen keuken. Laat de jacuzzi vollopen en geniet samen van een ontspannend bad. Er is niets zo romantisch als een avond in een jacuzzi!